Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 9th, 2018

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn dinsdagmiddag 9 oktober 2018 total loss geraakt bij een botsing. De inzittenden werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde precies op de gemeentegrens tussen Alblasserdam (Edisonweg) en Papendrecht (Burgemeester Keijzerweg). Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 86-jarige vrouw is dinsdag 9 oktober 2018 gewond geraakt in de Fop Smitstraat in Alblasserdam. De vrouw fietste de wijk in en halverwege de straat fietste een jochie vanaf de stoep ineens de straat op. De 86-jarige viel onder meer op haar hoofd en raakte een tijdje buiten bewustzijn. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het kind kwam met de schrik vrij. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De familie H. Tukker van de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam wil dat de gemeenteraad het college van burgemeester en wethouder van Alblasserdam ter verantwoording roept in een openbare vergadering van de raad. Volgens de heer Simon Langerveld, vertegenwoordiger van de familie Tukker, heeft het college zich schuldig gemaakt aan illegaal handelen en aan minachting van de rechtspraak. Er zou namelijk een stuk fietspad achter de woning aan de Oost-Kinderdijk zijn aangelegd, terwijl dat in strijd zou zijn met een uitspraak van de voorzieningenrechter. Door de vertegenwoordiger van Tukker wordt verzocht om het stukje fietspad, dat illegaal aangelegd zou zijn, weer weg te halen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM  – Er komt steeds meer kritiek op het feit dat het Alblasserdamse gemeentebestuur in het geheim vergadert over de restauratie van het Alblasserdamse gemeentehuis. De D66 uit deze week openlijk kritiek op de manier van werken in de afgelopen periode. “Wij hebben moeite met de gehanteerde beslotenheid, omdat dit ingaat tegen onze principes en het ook zorgt voor argwaan en wantrouwen. Door deze beslotenheid en geheimhouding heeft er geen fatsoenlijke publieke discussie kunnen plaats vinden over een onderwerp dat van zeer groot belang is voor onze gemeente,” zo laat Marko Stout namens de D66 weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op de A15 bij Alblasserdam, op de baan richting Gorinchem, zijn dinsdagochtend 9 oktober 2018 twee personenauto’s op elkaar gebotst. De vier betrokkenen, een man, twee vrouwen en een meisje, bleven ongedeerd. De inzittenden zijn nog wel nagekeken door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Het meisje ontving voor de schrik een troostbeer. De beren worden door hulpdiensten gebruikt om kinderen op hun gemak te stellen bij een nare gebeurtenis. Een bergingsbedrijf heeft de twee beschadigde auto’s meegenomen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.