ALBLASSERDAM – Vijftien vrijwilligers hebben zaterdag 6 oktober 2018 zo’n 35 (ex) kankerpatiënten verwend in het ijsclubgebouw aan het Kortland in Alblasserdam. Pedicure Saskia Jongeneel uit Alblasserdam organiseerde voor de twaalfde keer een verwendag. Rond 10.00 uur werden de gasten ontvangen met koffie, thee en gebak. Vervolgens werd er met elkaar een potje bingo gespeeld. Halverwege de ochtend kwam locoburgemeester Arjan Kraijo langs. Hij vertelde: “Namens het gemeentebestuur en de gemeenschap van Alblasserdam, wil ik de dank overbrengen ook aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Laat jullie lekker verwennen. Ik denk dat het ook heel goed is om met elkaar de verhalen te delen en met elkaar in gesprek te gaan. Ik wens jullie veel plezier.”

Rond het middaguur was er een lunch met salades en broodjes. Na de prijsuitslag gingen de aanwezigen met elkaar schilderen op voorgetekende doekjes. De gasten konden zich tussen de activiteiten door laten verzorgen door een nagelstyliste, een kapster, een fysiotherapeut en een visagiste. Verder was er een fotograaf aanwezig om portretfoto’s te maken. De gasten kunnen deze foto later gratis en ingelijst afhalen bij Foto Teunissen.

Sponsors
De verwendag werd gesponsord door de Alblasserdamse IJsclub, Fiore Bloemen, Hotel Van Krimpen (salades), ’t Kaasmes (broodbeleg), Albert Heijn(broden en frisdrank), Ron’s Bloemensjop (bloemen voor de gasten), de collega’s van Elly de Ruiter(geld), Foto Teunissen(afdrukken van de foto’s), Martin de Bruin (maken van de foto’s). De taart wordt dit jaar gemaakt door de vrijwilligers Stienie, Ruud en Frencis. Dankzij de bijdrage van de sponsoren en die van de vrijwilligers, was de toegang voor de (ex) kankerpatiënten gratis.