ALBLASSERDAM – Bijna 600 mensen hebben zaterdag 6 oktober 2018 een bezoek gebracht aan het piratenfeest op de Alblasserdamse kinderboerderij. Het feest, dat werd gehouden vanwege het 9-jarig bestaan van Stichting Kinderboerderij De Plantage, startte om 12.00 uur. Al snel waren er tientallen bezoekers aanwezig. Er waren voor de kinderen verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder springen op een springkussen, ringgooien, varen met een boot, apenkooien, schatzoeken in het zand, een speurtocht en een eigen schatkist knutselen.

Ook waren er pannenkoeken en andere lekkernijen te koop. Een activiteitenkaartje kostte 1,50 euro. Rond 16.30 uur was het feest afgelopen. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. “Met het heerlijke weer, de bijna 600 bezoekers en alle blije gezichtjes een dag om niet meer te vergeten. Alle vrijwilligers en bezoekers: bedankt!,” zo laat de organisatie weten.

Foto’s: Peter Stam.