Advertorial
ALBLASSERDAM – De praktijk van huidtherapeute Hicran Ovenc uit Alblasserdam bestaat deze week precies één jaar. Dit wordt aanstaande maandag, 8 oktober 2018, gevierd met een speciale actie: de eerste drie personen die maandag in de praktijk komen, krijgen een gratis gezichtsbehandeling. De zaak gaat om 9 uur open. Huidtherapie Hicran is gevestigd aan de Plantageweg 19 in Alblasserdam; in het voormalige pand van Uitzendbureau Randstad en werd precies een jaar geleden feestelijk geopend.

De 26-jarige Hicran is geboren en getogen Alblasserdamse en had altijd de droom om voor zichzelf te beginnen. Vorig jaar ging die wens in vervulling en inmiddels heeft zij al veel klanten kunnen helpen. Mensen kunnen bij Huidtherapie Hicran terecht voor tal van behandelingen. Hicran vertelt: “Ik geef cosmetische behandelingen bijvoorbeeld bij acne, littekens, overbeharing en pigmentatie.”

De praktijk
De praktijk heeft ervaring in het behandelen van de zieke en / of beschadigde huid. De huidtherapeut is gespecialiseerd, zodat er een professionele doelgerichte behandeling geboden wordt. De praktijk staat voor deskundigheid, patiëntgerichtheid en behandelingen op maat. Er wordt zowel paramedisch als cosmetisch behandeld door gediplomeerde huidtherapeuten. Dit in nauwe samenwerking met artsen. De praktijk is aangesloten bij de vereniging voor huidtherapeuten (NVH) en is opgenomen in het KP-register.

Behandelingen
Mensen kunnen bij de praktijk terecht voor acne, couperose, camouflage, elektrische epilatie, epileren, littekens, laserontharing, huidverjonging, microdermabrasie, peelingen, pigmentvlekken, rosacea en het verwijderen van huidoneffenheden zoals gerstekorrels, wildvlees en steelwratjes.

Vergoeding vanuit zorgverzekering
Hicran vertelt: “Wat veel mensen niet weten is dat veel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering vanuit een aanvullend pakket. De behandelingen van bijvoorbeeld acne en laserontharen in het gezicht (bij vrouwen) wordt meestal vergoed. Zo’n vergoeding van de zorgverzekering gaat niet ten koste van het eigen risico.”

Gratis intakegesprek
Wie meer informatie wil over een behandeling, is welkom op het gratis intakegesprek bij de praktijk. Hicran: “Zo’n gesprek is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Mensen kunnen hier met een verwijzing van een arts komen, maar ook mensen zonder verwijzing zijn welkom.”

Openingstijden
In de praktijk zijn een wachtruimte, een balie, twee behandelkamers en een intakekamer. Hoewel het ook mogelijk is om even binnen te lopen, wordt geadviseerd om vooraf even een afspraak te maken. Huidtherapie Hicran is maandag van 09.00 tot 18.00 uur geopend. Op dinsdag tot en met vrijdag is de zaak van 09.00 tot 22.00 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Contact
Contact opnemen met de huidtherapeute kan via het nummer 078-645 22 31 of 06-43838642 en via het mailadres info@huidtherapiehicran.nl. Meer informatie over de praktijk is te vinden op www.huidtherapiehicran.nl. Verder is Huidtherapie Hicran te volgen op Facebook en Instagram.