OUD-ALBLAS – Een Volkswagen Caddy, die geparkeerd stond op de carpoolplaats bij Oud-Alblas is dinsdag 2 oktober 2018 helemaal leeg gestolen. Het voertuig werd er in de ochtend even na 07.00 uur geparkeerd en toen de Alblasserdamse eigenaar in de avond rond 19.00 uur terug kwam, zag hij dat er was ingebroken.

De inbreker is via de bestuurdersportier binnengekomen. Vermoedelijk met een loper. Daarna is er een gat geboord in de achterwand. Via dit gat kon de zijdeur geopend worden. Alles werd meegenomen. Van Gereedschap tot werkschoenen en van een compressor tot de vloermatten.

Deze vloermatten werden even verderop, nat teruggevonden. Omdat deze matten nat waren en het vooral in de ochtend heeft geregend, vermoedt de eigenaar dat het busje in de ochtend al is leeggehaald.

De eigenaar van de Caddy is op zoek naar mensen die iets hebben gehoord of gezien dat met de auto-inbraak te maken kan hebben. Tips zijn bij de politie welkom via het nummer 0900-8844.