Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 2nd, 2018

OUD-ALBLAS – Een Volkswagen Caddy, die geparkeerd stond op de carpoolplaats bij Oud-Alblas is dinsdag 2 oktober 2018 helemaal leeg gestolen. Het voertuig werd er in de ochtend even na 07.00 uur geparkeerd en toen de Alblasserdamse eigenaar in de avond rond 19.00 uur terug kwam, zag hij dat er was ingebroken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Molenaar en Molenmaker Jan Cornelis de Vries uit Nieuw-Lekkerland is overleden. Dinsdagavond 2 oktober 2018 zijn om die reden diverse molens in de Alblasserwaard in de rouwstand gezet. De heer De Vries was één van de drijvende krachten achter onder andere de restauratie van Korenmolen De Regt. Tevens was hij jarenlang molenaar/molenmaker op de Nederwaard in Kinderdijk. Precies een jaar geleden werd bij molen De Regt  in Nieuw-Lekkerland gevierd dat De Vries (79) zestig jaar molenaar was. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Jaylen Matena 10 sept baby van de maand september

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand september 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.