ALBLASSERDAM – Op zaterdag 29 september 2018 geeft atletiekvereniging AAA in Alblasserdam een gratis clinic voor Running Bootcamp. Een Running Bootcamp is een intensieve training met afwisselend oefeningen en hardlopen die de deelnemers in eigen tempo kracht en conditie laat opbouwen. Het is daardoor geschikt voor de beginnende en gevorderde sporter. De vorm van sport wint snel aan populariteit.

Onder begeleiding van twee enthousiaste trainers wisselen oefeningen en hardlopen elkaar continu af. Door verschillende spierversterkende en conditieopbouwende oefeningen, waarbij het gehele lichaam aan bod komt, boeken deelnemers vrij snel resultaat in kracht en conditie.

Running Bootcamp is voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd, oud of jong. Er wordt met ieder niveau rekening gehouden. Om kennis te maken met Running Bootcamp biedt Atletiekvereniging AAA vrijblijvend en gratis deze clinic aan. De clinic wordt gehouden op zaterdag 29 september 2018 en is van 13.30 tot 15.00 uur. De start is van het clubgebouw op Sportpark Souburgh aan de Bas Verhoevenweg 4, 2952 AV Alblasserdam.

Voor vragen of voor iedereen die zeker wil zijn van een plekje: bootcamp@aaa-atletiek.nl