ALBLASSERDAM – Inwoners van Alblasserdam zijn welkom om het condoleanceregister te komen tekenen voor de medewerkster van de gemeente Alblasserdam die afgelopen zaterdag op tragische wijze om het leven kwam in haar woonplaats Papendrecht. Dat meldt de gemeente Alblasserdam op haar website. Bezoekers kunnen hiervoor op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur in het gemeentehuis aan het Cortgene in Alblasserdam terecht. “Als u aanbelt, doen wij de deur voor u open. U vindt het register direct bij binnenkomst in de hal,” meldt de gemeente.

Medewerkster Julia (32) werd, zoals het er nu naar uitziet, samen met haar twee kinderen vermoord door haar ex-man. De ex-man zou daarna zelfmoord hebben gepleegd. Dinsdagavond stonden de burgemeester en de gemeenteraad stil bij de dood van de medewerkster van de gemeente.

Foto: archief.