ALBLASSERDAM – Zo’n honderd mensen hebben zaterdag 22 september 2018 in winkelcentrum Makado in Alblasserdam genoten van een gratis ontbijt. Het winkelcentrum had op de Nationale Burendag de buurtbewoners uitgenodigd om mee te komen eten. Ongeveer 150 huishoudens werden met een brief en voucher uitgenodigd om deel te nemen. Enkele tientallen mensen gaven hier gehoor aan. Omdat er nog ruimte over was aan de tafels, werd ook het winkelend publiek door de butlers uitgenodigd om aan te schuiven.

Het ontbijt was samengesteld door de winkeliers en de bediening was in handen van Stichting Jeugdland, die op deze manier wat terug konden doen voor de sponsorbijdrage van het Makado. De aanwezige kinderen ontvingen ook nog een leuk etui om in te kleuren aan de ontbijttafel.

“We hebben zoveel leuke reacties mogen ontvangen dat we hier volgend jaar zeker een vervolg aan gaan geven,” zo laat het bestuur van het Makado weten.