Advertorial
ALBLASSERDAM – Dilay Aleyna van den Ende is gestart met een eigen schoonheidssalon in Alblasserdam: Beautysalon Aleyna aan de Oost-Kinderdijk. Voor de 19-jarige onderneemster, die onlangs haar mbo4-diploma voor allround schoonheidsspecialiste haalde, is het een droom die uitkomt. Al van jongs af aan wist Dilay dat zij dit werk wilde gaan doen en ze heeft in de afgelopen jaren tijdens haar opleiding al flink wat ervaring opgedaan bij haar stagebedrijven en in haar eigen ‘oefensalon’.

Dilay vertelt: “Ik wist altijd al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Met dat doel voor ogen heb ik met veel enthousiasme mijn opleiding succesvol afgerond. Inmiddels heb ik mijn eigen salon aan huis mogen openen. Mijn klantenbestand is door mond-tot-mondreclame aan het groeien, en ben natuurlijk op zoek naar nieuwe klanten. In mijn salon geef ik diverse soorten gezichtsbehandelingen, acne behandelingen, massages waaronder bindweefselmassage, en doe ik harsen, wimperlifting en visagie. Dames en heren zijn welkom. Ook start ik einde van deze maand mijn opleiding tot pedicure.”

Ontspannen
De onderneemster zet zich met veel passie en plezier in voor haar klanten. “Ik wil graag dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen, zodra ze bij mij in de stoel liggen. Ik zeg niet voor niets ‘love yourself first’. Schoonheid begint immers van binnenuit. Ik wil hier graag aan bijdragen en streef ernaar dat mensen ontspannen en tevreden de deur uitgaan. Ik ga daarom zeker geen commerciële praatjes houden, terwijl een cliënt op de stoel ligt. Ik wil mensen juist een ontspannen rustmoment en oplaadpuntje geven. Op verzoek kan ik mijn cliënten natuurlijk altijd na de behandeling advies geven,” aldus Dilay.

Openingstijden en sociale media
De beautysalon aan de Oost-Kinderdijk 12 is dagelijks, behalve op dinsdag, geopend. Een afspraak maken kan op diverse manieren. De schoonheidssalon is te bereiken via 0682173549 en info@beautysalonaleyna.nl. Verder is het bedrijf te volgen op Instagram en op Facebook.

Actie!
Tot slot heeft Dilay nog een speciale actie: wie via dit artikel op Alblasserdamsnieuws.nl langskomt bij Beautysalon Aleyna in Alblasserdamk, krijgt een gezichtsbehandeling van 60 minuten, normaal € 32,50 nu voor maar €27,50 euro.