ALBLASSERDAM – Arielle Berger (15) uit Alblasserdam en haar zus Jessica Hak-Berger (24) gaan volgende maand naar Kaapverdië om zich daar in te zetten voor SOS-kinderen. De zussen doen mee aan The Hike. Dit is een 24-uurs sponsorloop van SOS Kinderdorpen. In 24 uur loopt een deelnemer zoveel mogelijk kilometers en iedere stap die gezet wordt, draagt bij aan een beter leven voor kinderen in nood.

De zussen vertellen: “Ons hart ligt bij kinderen. Kinderen horen een liefdevol, veilig en warm thuis te hebben. Wij willen er uiteraard bij helpen om de kinderen dat wereldwijd te bieden.”

De sponsorloop vindt op 20 en 21 oktober 2018 plaats. Tot die tijd hopen Arielle en Jessica zoveel mogelijk geld op te halen. Het is mogelijk om hen te sponsoren via deze link: https://www.sosthehike.nl/team/the-sisters Daar is ook meer informatie te vinden over het project.