ALBLASSERDAM – Ruim 4000 mensen hebben zaterdagavond 15 september 2018 een bezoek gebracht aan het Feest aan de Haven in Alblasserdam. Rond 21.00 uur werd het 28e Havenfestival afgesloten met een show met een waterorgel in de Haven. Daarna waren er op het parkeerterrein bij Landvast optredens van diverse bands en dj’s vanaf twee podia. In Landvast was er jazzmuziek. Alle bezoekers werden bij binnenkomst voorzien van een polsbandje. De entree was gratis en alles is, voor zover bekend, goed, gezellig en ordelijk verlopen op het Landvastterrein. Rond 01.00 uur was het feest afgelopen.

 

 

 

Het feestterrein was met hekken afgezet. Ook de toegangswegen waren gebarricadeerd met gemeentevoertuigen.

 

Rond 02.00 uur ging er bij Het Raedhuijs aan het Cortgene een muurtje kapot, nadat een jongen (zwarte jas, pet achterstevoren) op het touw ging zitten. Hij wordt verzocht zich te melden bij het Raedhuijs. De eigenaar wacht tot dinsdag met aangifte bij de politie. Wellicht dat één en ander via de verzekering van de veroorzaker is te regelen.

 

Deze fiets is vannacht gestolen op de Dam nabij het monument aan de Polderstraat. Dit gebeurde tussen 00.00/01.30. Iets gezien of weet je waar de fiets is? Meld het: 0640092253 / info@alblasserdamsnieuws.nl