ALBLASSERDAM – Afgelopen zaterdag werd in Alblasserdam voor het eerst Concert op de Alblas gehouden. Vanaf een ponton waren in de avond diverse optreden die vanaf de Dam, de Polderstraat en vanaf het water te zien en horen waren. Stichting Op de Alblas kijkt met veel plezier, gepaste trots en genoegen terug op de eerste editie van het Concert Op de Alblas. “Het weer zat ontzettend mee en de eigenaars van de bootjes die zich aangemeld hadden kwamen nagenoeg allemaal gezellig kijken. Ook de opkomst vanaf de kant was groot. De sfeer was geweldig,” zo blikt het bestuur van de stichting terug.

Het bestuur vervolgt: “Het was heel leuk om te zien dat diverse doelgroepen genoten van deze mooie ambiance in de sluis. We waren ook erg blij met de prima samenwerking tussen de horeca ondernemers op deze avond.”

De stichting gaat op korte termijn de eerste editie van de feestelijke avond evalueren met diverse partijen. “Dan gaan we bespreken of we voor een tweede editie gaan en zo ja wanneer. Volgend jaar? Of om de twee jaar, zoals de gondelvaart? Wie weet…”

De stichting Op de Alblas bedankt het publiek voor hun komst.