Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for september 11th, 2018

ALBLASSERDAM – Afgelopen zaterdag werd in Alblasserdam voor het eerst Concert op de Alblas gehouden. Vanaf een ponton waren in de avond diverse optreden die vanaf de Dam, de Polderstraat en vanaf het water te zien en horen waren. Stichting Op de Alblas kijkt met veel plezier, gepaste trots en genoegen terug op de eerste editie van het Concert Op de Alblas. “Het weer zat ontzettend mee en de eigenaars van de bootjes die zich aangemeld hadden kwamen nagenoeg allemaal gezellig kijken. Ook de opkomst vanaf de kant was groot. De sfeer was geweldig,” zo blikt het bestuur van de stichting terug. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De man die maandagmiddag 10 september 2018 rond 17.15 uur een kassa met geld meenam vanuit een auto in Alblasserdam, is nog niet gepakt. Wel heeft de politie in de wijk Waterland in Alblasserdam zijn huurauto aangetroffen en in beslag genomen. Ook zijn er diverse sporen veiliggesteld, die nader onderzocht zullen worden door de politie. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Het 28e Havenfestival is maandag 10 september 2018 van start gegaan in cultureel centrum Landvast Alblasserdam. Burgemeester Jaap Paans gaf met een toespraak, waarin hij zijn waardering uitsprak voor alle vrijwilligers die de feestweek mogelijk maken, het startsein. Aansluitend begon de toneelvoorstelling ‘Ja zuster, nee zuster’, die werd uitgevoerd door PJG Toneel Entertainment uit Streefkerk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Op initiatief van de gemeente Molenwaard en Alblasserdam begint deze maand een bewustwordingscampagne om het gebruik van drones bij Kinderdijk terug te dringen. Met stickers en borden wordt bezoekers duidelijk gemaakt dat drones met camera’s, wat de gemeenten betreft, niet gewenst zijn in het molengebied. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.