ALBLASSERDAM – In één week tijd zijn in Alblasserdam twee scooters en een fiets gestolen. Zaterdagochtend 8 september 2018 meldt Reinier Korporaal dat zijn snorscooter, met het kenteken DLF46V is gestolen vanaf de Wilgenlaan in Alblasserdam. De diefstal vond tussen dinsdag 4 september 21.00 uur en donderdagmiddag 6 september 15.00 uur plaats. De snorscooter, die geparkeerd stond bij achteringang van de Hema, is een jaar oud.

Eerder deze week werd bij het Makado, aan de kant van de ingang bij de Hema aan de kant van de Nedersassen, een fiets gestolen. De Gazelle werd op 6 september rond 11.30 uur gestolen. Van deze diefstal zijn camerabeelden, maar die zijn niet vrijgegeven. Het slachtoffer, een meisje uit Nieuw-Lekkerland, heeft aangifte gedaan.

Precies een week geleden, op zaterdag 1 september 2018 werd tussen 21.00 uur en 04.00 uur de scooter van Nadia Mavroutsikos gestolen vanuit de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam. Het gaat om een grijze Piaggio Zip (zie foto).

Heeft u tips over de bovenstaande diefstallen of bent u deze week zelf ook slachtoffer geworden van een diefstal, laat het weten via Alblasserdamsnieuws op het nummer 0640092253 of per mail via info@alblasserdamsnieuws.nl.

 

 

De gestolen fiets vanaf de Nedersassen.

De gestolen scooter vanuit de Nicolaas Beetsstraat.

De gestolen scooter vanaf de Wilgenlaan.