ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagavond 6 september 2018 een 79-jarige man uit Alblasserdam aangehouden in de Kalmoes in Alblasserdam. De man zou nog een gevangenisstraf open hebben staan van anderhalve maand. Toen de politie bij hem aan de deur kwam, weigerde de Alblasserdammer mee te werken. Hij deed de deur op slot en liet de agenten voor de deur staan.

Vier politieauto’s met in het totaal zo’n zes agenten kwamen ter plaatse. Agenten hebben uiteindelijk, na een uur wachten, een ruit ingeslagen om zodoende de deur te kunnen openen. De zeventiger is daarna in de handboeien meegenomen.

Waarom de man een celstraf heeft opgelegd gekregen, is niet bekend. De woordvoerders van de politie willen niets over de zaak zeggen, omdat zij actievoeren voor een betere cao. Op verzoek van de politiebonden wordt er over de kleinere zaken geen woordvoering gedaan. Ook geeft de politie geen persalarmen meer. Nieuws te melden? Meld het via 0640092253.

Foto: archief.