Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for september 4th, 2018

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft dinsdagavond 4 september 2018 een gevallen vrouw uit haar woning aan de Van Lennepstraat in Alblasserdam gehaald. De vrouw was op de eerste verdieping van de woning gevallen en had daarbij een botbreuk opgelopen, waardoor zij niet meer via de (smalle) trap naar beneden kon worden gehaald door ambulancepersoneel. De hoogwerker van brandweer Papendrecht kwam ter plaatse om de vrouw horizontaal uit de woning te halen en over te dragen aan de ambulancedienst. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn dinsdag 4 september 2018 tijdens de avondspits op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde in de Noordtunnel bij Alblasserdam op de rijbaan van de A15 richting Gorinchem. De automobilist uit de achterste auto, een man uit Gorinchem, lette onvoldoende op en botste tegen de auto voor hem, die werd bestuurd door een vrouw uit Papendrecht. Niemand raakte gewond, wel ontstond er flinke blikschade. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Een 60-jarige man uit Oud-Alblas is dinsdagmiddag 4 september 2018 gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Peilmolenweg / Oosteinde in Oud-Alblas. De man wilde met zijn elektrische fiets de kruising oversteken. Een oudere dorpsgenoot van de fietser reed op dat moment met zijn auto ook bij de kruising. De fietser werd geschept en kwam tegen de motorkap terecht. De zestiger viel daarna op straat. Hij liep een breuk bij zijn schouder en een hoofdwond op. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.