Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for september 1st, 2018

PAPENDRECHT – Een 18-jarige jongen uit Sliedrecht is zaterdagavond 1 september 2018 over de kop geslagen met een auto. De tiener had de anderhalf jaar oude Volvo S90 van zijn vader geleend. Ter hoogte van het kruispunt N3 / oprit A15 ter hoogte van Papendrecht nam de automobilist de bocht veel te hard. Hij reed in de bocht rechtdoor, botste tegen een verkeersbord en sloeg daarna diverse malen over de kop. Het voertuig kwam onderaan het talud langs de snelweg tot stilstand. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een vrachtwagenchauffeur is zaterdagochtend 1 september 2018 met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal langs de Oude Torenweg in Alblasserdam gereden. De bovenkant van de paal brak af en bleef aan stroomdraden boven de weg hangen. De paal kwam ook dermate scheef te staan, dat de politie de rijstrook ‘dorp uit’ afsloot en het verkeer ging regelen. Na anderhalf uur werden de stroomdraden los geknipt en de loshangende lampen naar beneden gehaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op een ponton op de rivier de Alblas, nabij de sluis van Alblasserdam, worden vlak voor en tijdens het Havenfestival in september 2018 enkele bijzondere muzikale en sportieve activiteiten gehouden. Stichting Op De Alblas organiseert op zaterdag 8 september het Concert op De Alblas en op zaterdag 15 september wordt het ponton op het water nabij restaurant Le Barrage gebruikt voor een roeiclinic, suppen en aqua bubbles. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.