Advertorial
ALBLASSERDAM – Hoveniersbedrijf Budget Groenprojecten uit Alblasserdam is al ruim twee jaar actief op het gebied van tuinaanleg in Alblasserdam en omgeving. Met succes! Door de combinatie van goede kwaliteit, originele ideeën en een scherpe prijs zijn er inmiddels veel tevreden klanten. “Een sterk punt is dat wij altijd een half jaar garantie bieden op de aanleg van de tuin en de geleverde materialen. Dit doen wij, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit. We willen dat onze klant zo lang mogelijk plezier heeft van de tuin, zonder zich zorgen te hoeven maken,” aldus Jan-Willem van den Breevaart van Budget Groenprojecten.

Klanten kunnen bij Budget Groenprojecten altijd terecht voor advies. Het bedrijf focust zich op de aanleg van tuinen ter grootte van veertig tot en met duizend vierkante meter.

Bewust onder de marktprijs
Met een uurtarief van 30 euro exclusief btw is het tarief iets onder de marktprijs. Jan-Willem: “Daar kiezen wij bewust voor om op die manier nieuwe klanten aan te trekken.”

Dakterras
Behalve met het aanleggen van tuinen, houdt Budget Groenprojecten zich ook bezig met het aanleggen van dakterrassen. “We gebruiken hiervoor diverse materialen. Denk daarbij aan composiet planken of keramische tegels of een combinatie daarvan. Hier hebben we aantoonbaar ervaring mee.”

Prijzen gaan stijgen
De prognose van Budget Groenprojecten is dat de uurtarieven en de tarieven van materialen de komende jaren fors gaat stijgen. “Daarom is het een goed idee om nog eens extra goed naar uw tuin te kijken, omdat dezelfde tuin volgend jaar in ieder geval een paar procent duurder is. Daar komt nog eens bij dat volgend jaar de btw op planten wordt verhoogd van zes naar negen procent. Een goed moment dus om nú de tuin te laten doen,” zo luidt het advies van Jan-Willem van den Breevaart. De Alblasserdammer vervolgt: “Het hoeft niet altijd duur te zijn om een tuin aan te leggen. Soms zien we tuinen waar de oude bestrating nog prima te hergebruiken is, hier adviseren we eerlijk in.”

Rolstoeltoegankelijk
“Ook kan een herstructurering van de tuin veel voordeel opleveren in het ruimtelijk effect. Vaak zie je dat tuinen te vol staan of niet logisch zijn ingericht, zodat er maar in beperkte mate van de tuin genoten kan worden. Verder kunnen wij uw tuin bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijk maken of onderhoudsarm. We adviseren om altijd wat groene elementen in een tuin te nemen om zo een natuurlijke omgeving en rust te creëren. Indien er weinig onderhoud gewenst is, kunt u er bijvoorbeeld altijd voor kiezen om planten in een mooie pot of bak te plaatsen.”

Verlichting
Budget Groenprojecten plaatst verder In-Lite ledverlichting in tuinen. Het gaat om de nieuwe generatie van hoogwaardige kwaliteit die gegarandeerd jaren mee gaat. Jan-Willem vertelt hierover: “Het geeft de tuin veel meer sfeer. Met verlichting is het mogelijk om de belangrijkste elementen in de tuin nog eens extra uit te laten blinken. Daarnaast verhoogt een goed verlichte tuin het veiligheidsgevoel. Zeker in de winter is het een prettige bijkomstigheid als de tuin mooi verlicht is.”

Zelf meehelpen
Bij Budget Groenprojecten is het altijd mogelijk om zelf mee te helpen of deelwerkzaamheden zelf uit te voeren, zodat de prijs nog lager uitvalt.

Contact
Jan-Willem besluit: “Wij zien uw aanvraag met interesse tegemoet, Profiteer nog voor de winter van een mooi en sfeervolle tuin, waar u nog jarenlang plezier van zult hebben!”

Contact opnemen met Jan-Willem van den Breevaart van Budget Groenprojecten kan via het telefoonnummer 0633931204. Verder is hij volgen op Facebook via deze pagina.