Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 10th, 2018

OUD-ALBLAS – De Rotterdamse traumahelikopter is vrijdag 10 augustus 2018 langs de Beemdweg West in Oud-Alblas geland. De politie, twee ambulances, de traumahelikopter en de burgerhulpverleners werden rond 15.40 uur opgeroepen voor een melding van een reanimatie in de achtertuin van één van de huizen achter de Beemdweg. Een 62-jarige man had, tijdens werkzaamheden op een steiger, een hartstilstand gekregen. De hulpverleners hebben de Oud-Alblasser gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten; de man overleed ter plekke. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Noordtunnel bij Alblasserdam is vrijdagavond 10 augustus 2018 in de richting van Gorinchem afgesloten in verband met een technische storing. De storing ontstond aan het begin van de avond. Al het verkeer wordt omgeleid via de Brug over de Noord. Waardoor de storing is ontstaan is niet bekend. Aan het einde van de middag werd de tunnel ook al volledig afgesloten. Dat had te maken met een te hoge vrachtwagen voor de tunnel. Foto’s webcam: Rijkswaterstaat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft vrijdagmiddag 10 augustus 2018 de deur van een flatwoning aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam ingeramd. In de woning ging een rookmelder af en niemand deed de deur open. Nadat de deur was geopend, bleek dat het om loos alarm ging. De piepende rookmelder werd gedeactiveerd door de batterijen eruit te halen. Later op de dag is de deur tijdelijk afgedicht. Binnenkort zullen de deur en deurpost definitief gerepareerd worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.