Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 6th, 2018

NIEUW-LEKKERLAND – Een jongeman uit Opheusden is maandagmiddag 6 augustus 2018 met zijn auto over de kop geslagen in Nieuw-Lekkerland. De automobilist reed rond 16.15 uur via de Schoonenburglaan het dorp uit. Ter hoogte van de afslag Veenweideweg wilde de man zijn omgevallen koelbox op de achterbank zetten. Terwijl hij dit deed, stuurde hij iets naar rechts, waardoor hij een lantaarnpaal in de berm raakte. De auto sloeg hierdoor direct over de kop. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een vrouw is maandagmiddag 6 augustus 2018 met haar fiets tegen de middengeleider in het fietspad langs de Edisonweg in Alblasserdam gebotst. Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur ter hoogte van de afslag met de Kelvinring. De fietsster viel vol op haar gezicht en was daardoor niet meer goed bij kennis. Omstanders boden eerste hulp en belden 112. De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een72-jarige vrouw uit Alblasserdam is maandag 6 augustus 2018 gewond geraakt op de Parallelweg in Alblasserdam. De vrouw reed met haar elektrische fiets richting de Randweg en wilde afslaan naar de Prins Bernhardstraat. Op dat moment fietste een jongeman naast haar, die haar aan het inhalen was. Het stuur van de fiets van de vrouw bleef hangen achter de tas van de man. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 92-jarige man uit Ridderkerk is zondagavond 5 augustus 2018 gewond geraakt, nadat hij met zijn elektrische fiets ten val kwam op het fietspad langs de N915 bij de Brug over de Noord. De man stond bij de Alblasserdamse kant van de brug bij het verkeerslicht. Toen hij weg wilde rijden, raakte hij vermoedelijk een stoeprandje. De man kwam hierdoor ten val en raakte gewond. De inzittenden van een passerende auto zagen de man liggen en boden hulp. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een wielrenner is zondagochtend 5 augustus 2018 gewond geraakt op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. De wielrenner kwam in botsing met een langsrijdende boottrailer en kwam ten val. De man liep diverse schaafplekken op. Omstanders belden 112, maar vanuit de meldkamer werd ingeschat dat een ambulance niet nodig was. De wielrenner kreeg hulp van omstanders en is later door een familielid opgehaald en naar de huisartsenpost in Dordrecht gebracht voor verdere behandeling van de wonden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.