Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 4th, 2018

ALBLASSERDAM – De brandweer van Papendrecht is zaterdag 4 augustus 2018 met spoed uitgerukt voor een melding van een vrachtwagenbrand op de A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht. Rond 11.30 uur zag een vrachtwagenchauffeuse dat er iets mis was met haar voertuig. Ze zette de vrachtwagen, een koel –en vriestransport, aan de kant en stapte uit. Er bleek door een technisch mankement brand te zijn ontstaan in de koelmotor in de trailer. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft de 43-jarige Nieuw-Lekkerlander die woensdagavond 1 augustus 2018 een overvaller wist aan te houden, een bos bloemen overhandigd en nog eens extra gecomplimenteerd. Dat meldt wijkagent Gerco Gijsbers. De veertiger, die liever niet bij naam wordt genoemd, zag woensdag hoe een 15-jarige jongen uit Chinees Indisch Restaurant The Blue Lotus aan de Middelweg in Nieuw-Lekkerland rende. De man besefte direct dat er iets niet in de haak was en dat gevoel bleek later te kloppen. De man zag de overvaller van kleding wisselen en op een fiets stappen. De Lekkerlander zette de achtervolging in. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie, brandweer en ambulancedienst zijn vrijdagavond 3 augustus 2018 opgeroepen voor een melding in de Ganzerik in Alblasserdam. Een dochter wilde bij haar vader langsgaan. Toen de deur niet open werd gedaan, vertrouwde zij het niet. Ze belde de politie. De politie ging via de buren naar de achterkant van de woning. Nadat een agent op een ladder was geklommen, bleek dat de man boven lag en onwel was geraakt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Twee tieners hebben afgelopen weekeinde een masturberende man betrapt in een bouwkeet langs de Standerdmolen in Nieuw-Lekkerland. De kinderen zagen dat een man zich opvallend gedroeg en uiteindelijk bij een onafgesloten bouwkeet langs de weg naar binnen ging. Toen de jongens keken wat de man daar deed, zagen zij de man ‘met zichzelf bezig was’. Niet veel later ging de man, die door een passant, die de situatie ook al niet vertrouwde was herkend, naar huis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.