Aimy Rodenburg 13 juli is de baby van de maand juli

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand juli 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met woensdag 8 augustus 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand juli is Aimy Rodenburg geworden. Op de tweede plaats staat Rowin Barendregt en op de derde plaats staat Fay Altena.

 

Deen van Asperen 19 juli

David Kooy 20 juli

Aimy Rodenburg 13 juli

Abel Stip 22 juli

Veerle Verschoor 2 juli

Vajen en Filou Baas 8 juli

Thijs van Meerkerk 16 juli

Sasha de Jong 4 juli

Saar Kuipers 3 juli

Saar de Wit 5 juli

Rowin Barendregt 28 juli

Romy Baars 13 juli

Naomi Herwig 27 juli

Mina Mourigh 11 juli

Milan Reins 20 juli

Mila Gouw 28 juli

Mels Verloop 4 juli

Jula Stevens 18 juli

Jolijn Boer 11 juli

Hidde den Boer 14 juli

Hannah van den Hoven 5 juli

Femke Oosterom 22 juli

Fay Altena 7 juli

Dex Visser 18 juli

Emma Bikker 8 juli