ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s en een motorscooter zijn maandagavond 23 juli 2018 met elkaar in botsing gekomen in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde even na 21.00 uur op de kruising van de Van Hogendorpweg met de Johan de Wittstraat. Een 52-jarige automobilist reed over de Van Hogendorpweg en zag te laat dat zijn voorligger, een 28-jarige plaatsgenote, afremde om af te slaan naar de Johan de Wittstraat. De automobilist knalde tegen zijn voorligger. Deze voorligger schoot door de klap door en botste tegen de motorscooter van een 28-jarige Alblasserdammer, die daardoor ten val kwam.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De bestuurster van het middelste voertuig had last van haar nek en werd, samen met haar zoontje, dat ook in de auto zat, nagekeken door ambulancepersoneel. Een rit naar het ziekenhuis bleek echter niet nodig te zijn. De achterste automobilist bleef, net als de bestuurder van de motorscooter ongedeerd.

De verzekeringen handelen de schades verder af. De twee betrokken auto’s zijn waarschijnlijk total loss geraakt. Eén van de wagens is door een bergingsbedrijf van de weg gehaald.