ALBLASSERDAM – Maandag 16 juli 2018 in de jaarlijkse Vakantie Bijbel Week (VBW) weer van start gegaan in Alblasserdam. Tijdens deze gratis feestweek voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar wordt er met elkaar geknutseld, spelletjes gedaan, gelachen om sketches, muziek gemaakt en naar Bijbelverhalen geluisterd. Het thema van de week is ‘zoek het uit’. De feestweek duurt van maandag tot en met donderdag 19 juli. Iedereen (ook als je niet christelijk bent) is in de ochtend welkom van 09.30 tot 11.45 uur in Landvast.

Donderdagavond is er vanaf 19.00 tot 20.15 uur een slotavond met een poppentheater in Landvast voor alle geïnteresseerden. Op 17 en 18 juli zijn bij het Cortgene 8 van 19.00 tot 21.00 tieneravonden voor kinderen vanaf tien jaar oud. Tijdens deze avonden wordt er muziek gemaakt, worden er verhalen verteld en zijn er spelletjes. Op zondag 22 juli is er van 09.30 tot 11.00 uur een welkomstdienst in de Grote Kerk aan het Cortgene.

Tijdens de VBW leren kinderen de nichtjes Kiki en Coco kennen. Ze helpen hun Tante Tilda met haar werk. Zij is journalist. Tante Tilda heeft een eigen krant, maar daar gaat het heel slecht mee. Kiki en Coco gaan proberen de krant te redden en komen daarom onderzoek doen op de VBW.

Vragen? Stuur een email naar: vbwalblasserdam@gmail.com