Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 12th, 2018

ALBLASSERDAM – Stichting De Verhuisfamilie heeft een nieuw bestuurslid verwelkomd: Simone van Heeren. Zij is deze week aan de slag gegaan voor dit goede doel, waarvan het kantoor gevestigd is in Alblasserdam. De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar niet de middelen en het netwerk daarvoor hebben. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De leerlingen van groep 8 van OBS De Tuimelaar in Nieuw-Lekkerland hebben deze week afscheid van elkaar genomen in molen De Regt. Nadat zij op maandagavond aan de ouders, grootouders en andere familieleden hun musical hadden laten zien en met een mooie persoonlijke speech van de leerkracht hun getuigschrift hadden ontvangen, was het dinsdagavond tijd voor een spetterend eindfeest. De leerlingen wisten alleen dat het thema van het feest ‘summer vibes’ was. De rest was voor hen een verrassing. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – De jeugd van speeltuin ’t Balkengat in Kinderdijk heeft afgelopen week genoten van het jaarlijkse tentenkamp. Tijdens het kamp werden in de speeltuin verschillende spellen gespeeld. Ook brandweer Nieuw-Lekkerland was van de partij. In de ‘achtertuin’, bij het Werelderfgoed Kinderdijk, werd vossenjacht gespeeld. De kinderen gingen op zoek naar elf vossen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Wethouder Peter Verheij en Wim van der Hoeven van Wijkgroep Blokweer 2 hebben woensdag 11 juli 2018, samen met wijkbewoners en de aannemer, de eerste fase van de reconstructie van de wijk Blokweer 2 feestelijk afgesloten. De afsluiting was ook meteen de start van de tweede fase van de reconstructie. In het totaal zijn er vier fasen. Na een officieel moment waren er hapjes en drankjes en leuke activiteiten voor kinderen waaronder een bruggenloop en spelletjes op de natuurspeelplaats. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.