ALBLASSERDAM – ‘Koffie met…’ is een laagdrempelige reeks koffieochtenden in de Alblasserdamse bibliotheek, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. Vanaf september is er elke eerste dinsdag van de maand, tussen 10.30 en 12.00 uur een ‘koffie met…’. De bibliotheek is nog op zoek naar nieuwe gastsprekers. “Heb je een interessant beroep, leuke hobby, of een spannende reis gemaakt en wil dit graag met andere delen? Dan is koffie met … the place to be!”,  vertelt bibliotheekmedewerker Thea de Jong.

De afgelopen maanden zijn onder andere te gast geweest:  Luke de hulphond, het baggermuseum, de diëtiste en de wijkverpleegkundige.

Aanmelden als gastspreker kan via de mail : tdejong@debibliotheekaanzet.nl of bij de informatiebalie in de bibliotheek aan de Ieplaan in Alblasserdam.