ALBLASSERDAM – Wasko Kinderopvang start na de zomervakantie met buitenschoolse opvang (BSO) in de School met de Bijbel ‘Het Kompas’ in Alblasserdam. De kinderen kunnen na school zo binnenlopen bij de BSO. Peuterspeelgroep Ot & Sien van Wasko Kinderopvang zit al een aantal jaar in de school.

Gerrit Kant, directeur van Het Kompas is blij met de BSO. “Doordat we samen met de leerkrachten en pedagogisch medewerkers in één gebouw zitten, is er veel onderling contact. De BSO die Wasko in onze school aanbiedt, heeft een christelijke identiteit. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van ouders en school in vervulling.”

Bianca Bollaart, teamleider Wasko Kinderopvang vult aan: ”Er is altijd iets leuks te doen bij de BSO, maar rustig bijkomen van de schooldag mag natuurlijk ook. Kinderen krijgen alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen, dicht in de buurt van hun pedagogisch medewerkers.”