Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 3rd, 2018

NIEUW-LEKKERLAND – De realisatie van een gedenkteken nabij de plaats waar de Amerikaanse bommenwerper B17-G, de Mission Belle, op 1 december 1943 een noodlanding maakte en crashte, is weer een stap naderbij gekomen. Afgelopen week werd de aanleg van de parkeerplaatsen voor de bezoekers symbolisch afgerond door Kees Stam, projectleider van de Mission Belle Stichting B17-G Memorial en Kees Scheer, projectdirecteur van de Combinatie Dijkverbetering Molenwaard, die de aanleg samen met het Waterschap Rivierenland heeft bekostigd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Wasko Kinderopvang start na de zomervakantie met buitenschoolse opvang (BSO) in de School met de Bijbel ‘Het Kompas’ in Alblasserdam. De kinderen kunnen na school zo binnenlopen bij de BSO. Peuterspeelgroep Ot & Sien van Wasko Kinderopvang zit al een aantal jaar in de school. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Een jonge vrouw is dinsdagochtend 3 juli 2018 met haar auto tegen haar voorligger gebotst op de N214 bij Oud-Alblas. De vrouw zag te laat dat het verkeer voor haar langzaam reed. Door de botsing kreeg de vrouw last van haar nek. Een ambulance kwam ter plaatse om haar na te kijken. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De inzittenden uit de voorste auto bleven ongedeerd. De auto van de vrouw is met de hand achterop een aanhanger geduwd en meegenomen. De voorste auto was nog rijdbaar. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.