Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 1st, 2018

ALBLASSERDAM – Langs het Buitenpad, ter hoogte van de Plantageweg / Liesgras in Alblasserdam, is zondagmiddag 1 juli 2018 een paard te water geraakt. Omdat het dier niet op eigen kracht op de kant kon komen, werd even na 15.00 uur de brandweer gebeld. Met behulp van brandslangen wisten de vrijwilligers ‘Guus’ weer snel op de kant te krijgen. Voor zover bekend is het paard ongedeerd gebleven. Het is de eerste keer van dit jaar dat de brandweer is gealarmeerd voor een paard te water. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de achtertuin van restaurant Le Barrage op de Dam in Alblasserdam heeft zondagochtend 1 juli 2018 een stukje grond in brand gestaan. Voetgangers roken vroeg in de ochtend een brandlucht en zagen wat rook uit de grond komen. Toen zij een half uur later terugkwamen, kwam er nog steeds wat rook uit de grond en werd besloten de brandweer te bellen. Die kwam zonder spoed ter plaatse om de smeulbrand te doven. Nadat de grond goed nat was gemaakt, konden de vrijwilligers terug naar de kazerne. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM- In de achtertuin van een woning aan de Zeelt in Alblasserdam heeft in de nacht van zaterdag 30 juni op zondag 1 juli 2018 een schutting in brand gestaan. De brand werd rond 01.10 uur ontdekt. Niet veel later werd 112 gebeld. Intussen ondernamen buurtbewoners een succesvolle bluspoging met de tuinslang. Toen de brandweer met spoed arriveerde, hoefde er alleen nog nageblust te worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.