ALBLASSERDAM – Alblasserdammer Alfred Bikker is zaterdag 16 juni 2018 door bouwmarkt Hornbach, tijdens de landelijke finale, uitgeroepen tot ‘beste klusvader van Nederland’. Landelijk namen in de afgelopen maanden duizenden klusvaders deel aan de kwalificaties die plaatsvonden in de veertien vestigingen van Hornbach.

De finale bestond uit diverse klusopdrachten waaronder het maken van een voetbaldoel en het zo snel mogelijk zagen van hout, het slaan van spijkers en het schroeven van schroeven. Om 16.00 uur werd vader Alfred Bikker uit Alblasserdam door de jury uitgeroepen tot landelijke winnaar.

Alfred, de winnaar van de eindstrijd, kreeg als prijs de Gouden Hamer en hij is binnenkort door heel Nederland te zien op billboards, zo belooft Hornbach.

Foto’s: Sander Boele, Eline Bikker en Hornbach.