NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdagochtend 16 juni 2018 wordt de jaarlijkse jeugd-brandweerdag in Nieuw-Lekkerland gehouden. Dit is een spelletjesmorgen voor de plaatselijke schooljeugd van de groepen zes, zeven en acht. De locatie is het park ‘De Wielewaal’ voor `t Waellant aan de Ooievaar. De aanvang is 08.00 uur en er worden ongeveer 90 kinderen verwacht.

Spellencaroussel
Na het hijsen van de vlag van de jeugd-brandweerdag gaat de jeugd in groepjes een leuke en leerzame spellencaroussel draaien. Dit jaar staan er weer een aantal nieuwe spellen op het programma. De brandweer zal deze dag ook een korte demonstratie geven.

Schoolstrijd
Om 10.30 uur start de schoolstrijd. Hierin zullen leerlingen uit groep 8 van diverse scholen tegen elkaar strijden om de felbegeerde wisselbeker. De prijsuitreiking staat gepland om 11.30 uur.

Programma in het kort:
08.00 uur: hijsen vlag
08.15 uur: iedereen aanwezig bij ’t Waellant, indeling groepen
08.30 uur: spellencarrousel
10.00 uur: korte demonstratie
10.30 uur: start schoolstrijd
11.30 uur: prijsuitreiking spellencarrousel en schoolstrijd

(De tijden zijn onder voorbehoud)