ALBLASSERDAM – Zaterdag 16 juni 2018 wordt er op het kerkplein van de Grote Kerk aan het Cortgene 8 in Alblasserdam een tweedehands markt gehouden. Op het kerkplein worden veel spullen uit grootmoederstijd, antiek en retro aangeboden. Daarnaast zijn er kramen met grote keus aan sieraden, fuchsiastekken, broodjes hamburger en er is een enveloppenkraam met mooie prijzen. Achter de kerk is een rommelmarkt.

In de kelders onder de kerk is de Kelderverkoop (kringloop) geopend, met veel meubelen, huishoudelijke artikelen, hanglampen, decoratie, puzzels, poppen en speelgoed zijn te vinden. Tevens uitverkoop zomerkleding, grote uitverkoop van boeken, waaronder religie, kinderboeken en boeken Koninklijk Huis.

In De Damsteen naast de kerk is er koffie / thee met gebak, lunch met soep en broodjes.

De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van het dak van de Grote Kerk.

De markt start om 09.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen.

Foto: Erwin Vorenhout.