Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juni 12th, 2018

ALBLASSERDAM – Op het Wilgenplein, ter hoogte van supermarkt Lidl in Alblasserdam is dinsdagmiddag 12 juni 2018 een vrouw getrapt door een man. Het voorval gebeurde rond 15.00 uur en is vermoedelijk door diverse mensen gefilmd. Een omstander sprong tussen de man en de vrouw in. De vrouw kon vervolgens in haar auto stappen en wegrijden. De getrapte vrouw doet bij de politie aangifte van mishandeling. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK  – Een Amerikaanse toerist is dinsdagavond 12 juni 2018 gewond geraakt in Kinderdijk. De oude man had met een groep een bezoek gebracht aan de molens. Toen de man weer naar het cruiseschip liep, waarmee hij was gekomen, kwam hij bij de steiger ten val. De man struikelde over een rand. De man viel met zijn gezicht op de grond en raakte gewond. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De Amerikaan is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Zaterdag 16 juni 2018 wordt er op het kerkplein van de Grote Kerk aan het Cortgene 8 in Alblasserdam een tweedehands markt gehouden. Op het kerkplein worden veel spullen uit grootmoederstijd, antiek en retro aangeboden. Daarnaast zijn er kramen met grote keus aan sieraden, fuchsiastekken, broodjes hamburger en er is een enveloppenkraam met mooie prijzen. Achter de kerk is een rommelmarkt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Speeltuin Vereniging Kinderdijk en Jeugd-Punt / Jongerenwerk Alblasserdam organiseren op  woensdag 13 juni 2018 een buitenspeeldag in de grote speeltuin aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam. Alle kinderen tussen de vier en dertien jaar oud zijn welkom om te komen snoephappen, korfballen, penalty schieten en andere spelletjes te doen. Verder kunnen de kinderen een ritje maken in een paardenkoets. De buitenspeeldag start om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur. De toegang is gratis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De leerlingen van muziekvereniging Excelsior uit Alblasserdam laten dit jaar van zich horen tijdens het jaarlijkse zomeravondconcert. Iedereen is welkom om te komen luisteren. Het concert is op maandagavond 25 juni 2018 om 19.30 uur en vindt plaats in de repetitieruimte in de Elthetokerk te Alblasserdam. De toegang is gratis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.