ALBLASSERDAM – Op het Wilgenplein, ter hoogte van supermarkt Lidl in Alblasserdam is dinsdagmiddag 12 juni 2018 een vrouw getrapt door een man. Het voorval gebeurde rond 15.00 uur en is vermoedelijk door diverse mensen gefilmd. Een omstander sprong tussen de man en de vrouw in. De vrouw kon vervolgens in haar auto stappen en wegrijden. De getrapte vrouw doet bij de politie aangifte van mishandeling.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en meer informatie hebben over het incident, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Ook de man die getrapt heeft kan via dat nummer contact opnemen met de politie.

Mensen die foto’s of filmpjes hebben gemaakt, kunnen hun beelden doorsturen naar info@alblasserdamsnieuws.nl  Doorsturen via Whatsapp kan via 0640092253.

Aanleiding voor het schoppen van de vrouw zou zijn dat de vrouw met haar auto een andere auto zou hebben geraakt. Volgens de Alblasserdamse heeft zij die auto echter niet geraakt.