Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juni 9th, 2018

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 juni 2018 twee mannen gearresteerd op de A15 bij Alblasserdam. De aanhouding gebeurde volgens een woordvoerder van de politie middels een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Dat houdt in dat de mannen uit de auto werden gepraat, terwijl er pistolen op hen gericht waren. Daarnaast werd een politiehelikopter ingezet. Op onderstaand filmpje is te zien dat bij de aanhouding bij Alblasserdam zeker acht politievoertuigen betrokken waren. Aanleiding voor de aanhoudingen was een vechtpartij in Breda, waarbij mogelijk vuurwapens waren gebruikt. Verder werd gemeld dat er iemand in een kofferbak was gestopt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Het Nederlands Kampioenschap waterpolo voor C-meiden onder de vijftien jaar is zaterdagmiddag 9 juni 2018 van start gegaan in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Teams vanuit het hele land namen het tot in de avond tegen elkaar op. Zondag gaat de wedstrijd verder en om 20.00 uur zal bekend gemaakt worden welke teams op welke plaats zijn geëindigd. Zaterdagmiddag bezocht burgemeester Jaap Paans de wedstrijd tussen ZPC Wiekslag uit Alblasserdam en KZC uit Beverwijk om de Damdorpers aan te moedigen. De meiden van Wiekslag wonnen de wedstrijd met 7-5 en zijn daarmee door naar de ‘kruisfinales’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Ter hoogte van het Scheldeplein in Alblasserdam is zaterdagochtend 9 juni 2018 een vrouw met een kind ten val gekomen met de fiets. In eerste instantie werd bij de politie gemeld dat het om een aanrijding ging tussen een auto en een fietsster, maar bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat het om een eenzijdig ongeval ging. De fietsster en het achterop zittende kind werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een personenauto is vrijdagavond 8 juni 2018 in een voortuin aan de Van Lennepstraat in Alblasserdam beland. De bestuurster vergiste zich bij het parkeren in de pedalen. In plaats van de rem in te duwen, duwde zij het gas in. De auto, een automaat, kwam op een muurtje tot stilstand. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de tuin gehaald en meegenomen. De auto heeft in ieder geval twee lekke banden. Verder leek de schade op het eerste gezicht mee te vallen. Foto’s: William van de Pol en Peter Stam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.