Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juni 8th, 2018

ALBLASSERDAM – Een 31-jarige drugsdealer uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 8 juni 2018 door de rechtbank in Dordrecht veroordeeld tot een jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk. De Alblasserdammer handelde het afgelopen jaar in diverse soorten drugs zoals wiet, speed en XTC en cocaïne. Het dealen vond op en rondom het Scheldeplein plaats. Op maandag 5 maart 2018 werd er een eind gemaakt aan de activiteiten van de plaatselijke drugsdealer die handelde in soft- en harddrugs. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Deze week zijn Bas Dekker (71) en Bienie Dekker – Wormmeester (69) uit Alblasserdam vijftig jaar getrouwd. Het echtpaar werd op vrijdag 8 juni 2018, in hun woning aan de Pieter de Hoochplaats, bezocht door burgemeester Jaap Paans. De burgemeester feliciteerde het tweetal namens het gemeentebestuur en overhandigde als cadeau een bos bloemen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Juf Jansen van de ds. Petrus van der Veldenschool in Nieuw-Lekkerland is veertig jaar werkzaam in het onderwijs en dat werd deze week gevierd. De 60-jarige juf van groep 1 / 2 werd opgehaald met een oldtimer uit 1965 en onder luid gezang bij de Lekkerlandse school waar zij inmiddels 21 jaar werkt, binnengehaald. De juf heeft in bijna alle jaren les gegeven aan kleuters; afwisselend in de groepen één en twee. Naast haar dagelijks werk vervult de Rotterdamse nog een belangrijke functie in de medezeggenschapsraad. Zij behartigt samen met nog een collega daarin de belangen van het team. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.