ALBLASSERDAM – In een tuin van een woning aan het Ds. B. Toesplein in Alblasserdam zijn woensdagmiddag 6 juni 2018 spullen vernield. De bewoonster vertrok rond 15.00 uur en rond 17.00 uur bleek dat personen in de tuin geweest waren. De banden van de fietsen had men leeg laten lopen, doppen van een zwembadje waren er vanaf getrokken, de ramen waren beklad, stoepkrijt werd natgemaakt, speelgoed lag op het dak gegooid en er bleek een stepje te zijn vernield. Tot slot is er schade aan de tuin, doordat het water uit het zwembad steentjes en grond heeft weggespoeld.

De bewoners zijn op zoek naar de daders en de getuigen. Mensen die hierover meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de redactie via info@alblasserdamsnieuws.nl en via 0640092253.

Een aantal maanden geleden werd bij dezelfde woning ook al het één en ander vernield. Tips daarover zijn ook welkom.