Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juni 5th, 2018

Advertorial
ALBLASSERDAM – “Ik denk dat ik in mijn ‘dieetcarrière’ wel 888 kilo ben afgevallen. Er is geen dieet dat ik niet heb geprobeerd,” vertelt gewichtsconsulente Bellina de Haan uit Alblasserdam. Uit eigen ervaring weet zij hoe moeilijk het kan zijn om af te rekenen met overtollige kilo’s. Vanuit die ervaring is Bellina zich verder gaan verdiepen in een gezondere levensstijl. In het afgelopen jaar besloot zij haar kennis en ervaring in te gaan zetten om andere mensen in haar dorp en regio te helpen bij het behalen van een gezondere levensstijl en prettig gewicht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Bo Bliek geboren op 4 mei is gekozen tot baby van de maand mei.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand mei 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdag 5 juni 2018 een 19-jarige man uit Alblasserdam aangehouden in de Prinses Marijkestraat. De Damdorper wordt er van verdacht dat hij op 23 maart 2018 een dorpsgenoot heeft mishandeld en van zijn telefoon en pasjes heeft beroofd. De diefstal met geweld vond plaats in de Maasstraat in Alblasserdam. Speurwerk van de politie leidde uiteindelijk naar de 19-jarige.

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft dinsdagochtend 5 juni 2018, in samenwerking met de ambulancedienst een vrouw uit haar woning gehaald via een raam op de eerste verdieping. Daarbij werd gebruik gemaakt van de hoogwerker van brandweer Papendrecht. De bewoonster was door een val verkeerd terecht gekomen en heeft daarbij mogelijk nekletsel opgelopen. Het was daarom niet mogelijk om de vrouw via de trap naar beneden te krijgen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.