Bo Bliek geboren op 4 mei is gekozen tot baby van de maand mei.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand mei 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met dinsdag 12 juni 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand mei is Bo Bliek geworden. Bo kreeg 178 stemmen en werd daarmee de winnaar van de maand. Nikki van der Noll werd met 165 stemmen tweede en Samuel en Matthijs Volkerink werden met 135 stemmen derde.

 

Vieve van Donk geboren op 27 mei

Velid Hadziefendic geboren op 13 mei

Nikki van der Noll geboren op 19 mei

Micha Visser geboren op 7 mei

Luca van der Waal geboren op 28 mei

Jule van Engelen geboren op 20 mei

Diederick van Elzelingen geboren op 30 mei

Britte Hoek geboren op 22 mei

Boaz Deelen geboren op 27 mei

Bo Bliek geboren op 4 mei

Aurelius Beute geboren op 6 mei

Theodora Karakalidis geboren op 1 mei

Suze Korevaar geboren op 11 mei

Siem Versteeg geboren op 17 mei

Samuel en Matthijs Volkerink geboren op 31 mei

Rick van Rees geboren op 24 mei

Naomi van Rees geboren op 25 mei

Mia Vink geboren op 15 mei

Marly Zoë de Groot geboren op 29 mei

Lina Kulaksiz geboren op 6 mei

Laure Kroon geboren op 12 mei

Jesse van de Werken geboren op 25 mei

Gijs de Gelder geboren op 31 mei

Eline Bom geboren op 15 mei