NIEUW-LEKKERLAND – Bij voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland werd vrijdag 1 juni 2018 voor het eerst een ladies’ night gehouden. Joke Kreuk, Melissa Engels, Ilona de Groot en Sandra Sintnicolaas hadden van de voetbalvereniging de kantine tot hun beschikking gekregen om daar een speciale avond voor vrouwen te organiseren. Na de opening, die werd verricht door Wim den Ouden, voorzitter van de voetbalclub en door Emma de Groot, de jongste ‘lady’ van de avond, konden de wachtende dames naar binnen.

Voor de eerste tweehonderd bezoeksters was er een goedgevulde goodiebag. De avond werd zo druk bezocht, dat de  tassen na vijftien minuten allemaal al op waren. Verder was er voor iedereen een welkomstdrankje.

Tijdens de avond werd er een modeshow gehouden door Hair Fashion Planet, Trudy’s Lingerie en Smarthmode uit Alblasserdam. Verder waren er diverse massages, een workshop handletteren door Elly’s Art en een echte cocktailbar.

De dames van de organisatie laten weten terug te kijken op een geslaagde avond.