ALBLASSERDAM – Een man is vrijdag 1 juni 2018 met zijn auto tegen een afslaande vuilnisauto gebotst in Alblasserdam. De automobilist reed achter een vuilniswagen op de Oost-Kinderdijk. Toen de vuilniswagen remde, dacht de man dat dit was om een container te legen. De bestuurder besloot om zijn voorligger in te halen. Op dat moment sloeg de vuilniswagen echter af richting de parkeerplaats achter Noordstaete, om daar afval op te gaan halen. De auto botste tegen de zijkant van de vuilnisauto.

Niemand raakte gewond. Wel ontstond aan de auto zoveel schade, dat het voertuig door een berger weggehaald moest worden.

Verder raakte één van de wielen van de vuilniswagen dusdanig beschadigd, dat verder rijden niet meer verantwoord was. Pas nadat er een nieuwe band / nieuw wiel gemonteerd is, kan de wagen verder rijden.