ALBLASSERDAM – Achttien kinderen van zwem- en poloclub Wiekslag in Alblasserdam hebben zaterdag 26 mei 2018 in zwembad Blokweer hun diploma gehaald. Om half elf stonden de kinderen enthousiast klaar om aan het publiek te laten zien welke waterpolovaardigheden zij al onder de knie hebben. Onderverdeeld in drie groepen werden de waterpoloslagen, bal- en spelvaardigheid van de jongste jeugdleden van Z&PC Wiekslag getoetst.

Om half twaalf kwam het verlossende antwoord: alle kinderen zijn geslaagd. Met een laatste sprong verlieten de kinderen het bad, waarna ze in de kantine hun welverdiende diploma in handen kregen.

Alle geslaagden op een rij:
Waterpolo 1: Dominique Kok, Marnix Toes, Myrthe de Lange, Britt Roos van Raadshooven, Pieter van Tienhoven, Merijn Cevaal, Jonathan Brienen, Puck van der Giessen, Floris van der Valk, Ivo Bot, Max Prins, Katie Jansen, Aron Bahlman

Waterpolo 2: Puck van der Giessen, Floris van der Valk, Ivo Bot, Max Prins, Katie Jansen, Aron Bahlman, Eva Bot, Fabian den Boef, Jinka van der Rhee

Waterpolo 3: Eva Bot, Amy de Witte, Célyne van der Mark , Chantal den Boef, Fabian den Boef, Jinka van der Rhee.