ALBLASSERDAM – Vorige week vond het inmiddels traditionele jeugd-voetbalkamp plaats op het terrein van voetbalvereniging De Alblas op sportpark Souburgh in Alblasserdam. Er namen in totaal 75 kinderen deel in de leeftijdscategorie acht tot en met elf jaar. De vereniging kijkt terug op een geslaagd evenement. “Mede dankzij alle vrijwilligers, begeleiders en sponsors, het mooie weer en de goede sfeer is het kamp voor alle kinderen weer een daverend succes geworden,” zo laat de organisatie weten.

De oudere kinderen sliepen in legertenten op het veld en de allerkleinsten in de kleedkamers. Op woensdag werd er levend Stratego gespeeld, een speurtocht gehouden op het sportpark en een dropping voor de oudere jeugd. Op donderdag stond er een spectaculaire zeskamp op het programma met onderdelen als buikschuiven, tobbedansen en een uitdagende stormbaan. Tijdens de avond werd er nog levend bingo gespeeld en vrijdagochtend een champions leaguetoernooi gehouden.

De commissie van het voetbalkamp kijkt terug op een sportief en fantastisch kamp en kijkt nu alweer uit naar volgend jaar.