ALBLASSERDAM – De SNS Bank heeft het sponsorcontract met de organisatie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse dinsdag 15 mei 2018 met drie jaar verlengd. De bank sponsort het evenement al ruim twintig jaar en doet dat in ieder geval de komende drie jaar nog steeds. Het nieuwe contract werd voorafgaand aan de vrijwilligersavond in Landvast getekend. Het jaarlijkse wandelevenement wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 21 juni. Jaarlijks doen vele honderden mensen mee. Nieuw dit jaar is dat mensen ook een begeleiderskaart aan kunnen schaffen.

Zo’n kaart is niet persoonsgebonden en is twee euro goedkoper dat een normale kaart voor deelname. De deelnemer krijgt daarmee, net als de anderen, een traktatie. Verder wordt er voor EHBO en veiligheid gezorgd. Het enige dat de koper van een begeleiderskaart niet krijgt is een medaille aan het einde van de week. De organisatie hoopt dat met deze optie nóg meer mensen zich inschrijven voor het evenement.