Advertorial
ALBLASSERDAM – De leukste cadeau- en foodwinkel van Alblasserdam… Benieuwd waar die winkel te vinden is, natuurlijk aan Cortgene 3: De Wereldwinkel! Bij ons vind je fairtrade, duurzame en eerlijke producten. Helemaal voor jou, voor die leuke vriend of vriendin of gewoon zomaar.  Verwen jezelf en geef met een goed gevoel!

Eerlijk en duurzaam
De ‘eerlijke handel’ staat centraal, waarbij het de laatste jaren ook steeds meer om ‘duurzaamheid’ gaat. Eerlijke handel is niet eenvoudig te definiëren, maar in ieder geval gaat het erom dat de mensen die het produceren een eerlijke prijs voor hun arbeid en hun product krijgen.

Tony Chocolonely
De tijd dat we vooral koffie en thee verkochten ligt ver achter ons. Natuurlijk hebben we nog steeds food en vooral de Tony Chocolonely is een bestseller. We zijn een moderne winkel en het zijn vooral de originele, vernieuwende en leuke cadeaus die in het oog springen.

Cadeaus met een verhaal
Elke 2 weken wordt de etalage ingericht met de nieuwste producten. Wat niet veranderd is, is dat we alleen met vrijwilligers werken. Een actieve en enthousiaste groep die graag de handen uit de mouwen steekt.

Moederdag
Speciaal voor Moederdag hebben wij weer een leuke actie! We verkopen op zaterdag 12 mei in de kraam voor de winkel een lucky bag voor slechts €10, die een waarde heeft van minimaal €20. Ook hebben we die dag, van 13.00 tot 16.00 uur, een leuke workshop voor kinderen van 6 tot 10 jaar. We gaan een regenmaker maken. Je hoeft je niet aan te melden en meedoen is gratis.

Kom gezellig langs bij de wereldwinkel, de leukste manier om iets goeds te doen!