NIEUW-LEKKERLAND – Een 23-jarige vrouw uit Ameide is dinsdag 8 mei 2018 met haar auto te water geraakt na een botsing op de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. De vrouw reed met haar auto achter een auto met daarin een echtpaar uit Waddinxveen dat verkeerd was gereden. De bestuurder van die auto remde een aantal keer. De twintiger besloot om de auto in te halen en juist op dat moment sloeg de automobilist uit Waddinxveen af naar links om in de berm te gaan keren. Een botsing volgde en de auto van de 23-jarige, die zwanger is, belandde in de sloot.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw uit Ameide werd nakeken in de ambulance. Zij en haar ongeboren kind lijken er zonder verwondingen vanaf te zijn gekomen. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. Ook het echtpaar uit de andere auto bleef ongedeerd.

Een bergingswagen heeft het te water geraakte voertuig uit de sloot getrokken en afgevoerd.