OUD-ALBLAS – De 20-jarige vrouw uit Ottoland die op maandag 23 april 2018 gewond raakte bij een frontale botsing op de N214 bij Oud-Alblas, is weer thuis. Dat meldt de twintiger zelf. Twee weken geleden knalde de vrouw met haar auto bovenop een tegenligger. De Ottolandse brak daarbij haar sleutelbeen en liep een geperforeerde darm op. Verder had zij een flink gat in haar been en liep zij diverse kneuzingen op. Ze werd, nadat de brandweer haar uit haar auto had bevrijd, met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De tegenligger, een 56-jarige man uit Groot-Ammers, raakte slechts lichtgewond aan zijn hand.

“Ik ben tijdens het rijden in slaap gevallen en vervolgens in botsing gekomen met de andere bestuurder. Gelukkig is deze andere bestuurder niks ernstigs overkomen,” aldus de automobiliste uit Ottoland.

Bruiloft
Afgelopen week werd de vrouw ontslagen uit het ziekenhuis. Een dag later kon zij, dankzij de Stichting Ambulancewens de bruiloft van haar zus voor een groot deel meemaken.

Dankbaar
“De komende weken zal in het teken staan van revalidatie. Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor al jullie lieve berichten, kaarten, bezoeken en gebeden! Ook ben ik alle dokters en verpleegsters en natuurlijk Stichting Ambulancewens dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan hebben!,” zo laat de vrouw weten.

De N214 was bijna tweeënhalf uur in beide richtingen afgesloten. In eerste instantie voor hulpverlening en later voor het politieonderzoek.