Advertorial
ALBLASSERDAM – The Bleaks bestaan tien jaar en dat moet gevierd worden. De Alblasserdamse feest/coverband viert op 16 juni 2018 zijn jubileum in Cultureel Centrum Landvast.  Het belooft een feestavond te worden met een vol programma en diverse regionale gastartiesten. Zo wordt het voorprogramma verzorgd door Ray Sanders met zijn sfeervolle meezingers en zal DJ Michael Warning de afterparty voor zijn rekening nemen.

Uiteraard zullen The Bleaks de avond muzikaal omlijsten met hun uitgebreide repertoire. Dit repertoire is overigens lastig samen te vatten. Zanger Niels van Zwienen omschrijft het als volgt: “De basis is altijd gitaar en rockmuziek. Maar het gaat dus van ouderwetse hardrock via happy hardcore naar Nederlandse meezingers. En allemaal in de vorm van medleys zodat het gas er lekker op blijft.”

In eerste instantie zou de band in 2008 eenmalig spelen als gelegenheidsformatie voor een zilveren huwelijk. Hier bleef het echter niet bij en inmiddels hebben ze de afgelopen tien jaar een flinke muzikale reputatie opgebouwd door de gehele regio. Menig inwoner van het Damdorp heeft de band afgelopen jaren wel zien optreden op bijvoorbeeld de dweilavond in Alblasserdam.

“Dit jubileum kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan,” vertelt gitarist Pieter Zeilstra. “We willen dit graag met zoveel mogelijk mensen vieren en er een top feest van maken!”

De deuren van Landvast gaan op 16 juni om 20.30 uur open. Tickets à € 7,50 zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar via www.landvast.nl.