KINDERDIJK –  Op de Molenstraat in Kinderdijk zijn  maandagmiddag 7 mei 2018 drie personenauto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde even voor 16.00 uur. Een vrouw stond met haar auto stil op de dijk, om een parkeervak in te rijden. De automobilist achter haar, een Fransman, wist op tijd te remmen. De automobilist achter dat voertuig echter niet en botste tegen zijn voorligger.

Deze voorligger botste weer tegen de stilstaande automobiliste bij het parkeervak. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. Twee personen werden in de ambulance nagekeken, maar hoefden beiden niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft één van de voertuigen van de weg gehaald.  De politie hielp bij het invullen van de schadeformulieren. De verzekeringen zullen dit verder af gaan handelen.

Foto’s: Jeffrey Reit en Peter Stam.